Nu er jeg jo temmelig grøn udi bloggeriet, men jeg læser selv en del forskellige blogs, som jeg følger på Bloglovin’. De blogs, jeg kan lide at læse handler om livsstil, kreative ting og kunst. Du kan også finde Marieblog på Bloglovin’ eller blive følger ved at trykke på Bloglovin’- ikonet til højre på siden (eller nederst, hvis du læser via mobiltelefon). Eller du kan tilmelde dig via email og få den nyeste blogpost tilsendt på den måde. Jeg synes, det er hyggeligt at læse blogs. Jeg følger blandt andre en svensk tegner og fotograf, der hedder Ulrika Kestere. På hendes blog ulicam.blogspot.com kan man læse om og ikke mindst se hendes flotte illustrationer og fotografier, der er lige i min ånd. Desværre blogger hun ikke så tit i denne tid, men bloggen er bestemt et besøg værd, hvis man, som jeg, er til den slags.

Sisters af Ulrika Kestere

Sisters af Ulrika Kestere

seeking

Seeking af Ulrika Kestere

Det der med at blogge er en balance mellem at behandle et emne sagligt og på samme tid være personlig og give af sig selv. Samtidigt med at det ikke må blive for meget. Mange bloggere er også rigtig gode til involvere deres læsere, stille spørgsmål, lave konkurrencer, giveaways, promovere sig på de sociale medier og den slags. Det skal jeg lige øve mig i, men indtil videre kan jeg starte med en rigtig blogger-klassiker: “10 ting som du ikke vidste om mig.”

Så here goes:

10 ting som du ikke vidste om mig (måske gjorde du, men så lader vi som om du ikke gjorde)

1. Jeg er venstrehåndet, men har også tegnet en del med den højre.

2. Jeg drikker mellem 3 og 6 store kopper grøn the hver dag. Med honning i. Til gengæld drikker jeg slet ikke kaffe, for det smager dårligt, man får ondt i maven og dårlig ånde og ens tis kommer til at lugte. Eller er det kun mig?

3. Jeg elsker historisk-fantasy-genren i både bøger og film, og er derfor naturligvis vild med Ringenes Herre, Game of Thrones, Saga Borg-bøgerne og alt i den dur.

4. Jeg er en pestilens at se TV med, fordi jeg kommenterer og brokker mig højlydt, diskuterer med og bliver irriteret over programmernes stupiditet. For eksempel når jeg ser TV-Avisen og der er tåbelige politikere, der laver massehysteriske skræmmekampagner. Den slags kan virkelig få mit pis i kog. Eller programmer som “Gift ved første blik”, der taler til laveste fællesnævner. Jeg tror simpelthen, at folk bliver dummere af at se den slags. Til gengæld kan jeg ikke lade være med at se For lækker til love og Familien fra Bryggen. De bliver fremstillet så karikeret, at det er morsomt og man kommer helt til at holde af dem. Undtagen dem man elsker at hade. Som Kay. Han kan virkelig få min indre svinehund frem.

5. Jeg hader quiz-programmer, quizzer i al almindelighed og at spille spil, brætspil og lege selskabslege. Jeg synes slet ikke det er sjovt, men mere spild af tid. Og jeg er en ret dårlig taber.

6. Jeg har aldrig farvet mit hår og går sjældent til frisør (højst en gang om året, hvor de gerne klipper halvdelen af mit hår af, fordi “det er slidt”. Har de set deres eget hår???). De spørger altid, om jeg bruger hårkur – “Ja”, har jeg lært at sige meget artigt. “Og balsam bagefter, som lukker håret igen”.

7. Jeg kunne leve af toasts og tarteletter.

8. Jeg hader nytårsaften. Mest fordi det larmer, og så synes jeg også, at fyrværkeri er ressourcespild. Til gengæld elsker jeg jul og begynder gerne så småt at komme i julestemning allerede i slutningen af august. Og jeg kunne spise julemad året rundt!

9. Jeg elsker at have dybe samtaler og diskutere ting. Jeg grubler meget. Over hvorfor verden er, som den er, hvorfor folk siger og gør de ting, de gør og over samfundet, krige, vores vestlige verdenssyn, livssyn og opfattelse af, hvad der er rigtig og forkert. Derfor holder jeg meget af, når nogen gider vende tingene med mig og give deres syn på sagen. Desværre sker det ikke så tit, for jeg tror, at mange mennesker er for trætte eller ikke orker forholde sig til den slags.

10. Jeg har en drøm  om at lære at sejle. Gerne havkajak eller en lille træbåd med sejl. Jeg elsker at være ved vandet og på havet, men paradoksalt nok lider jeg af vandskræk og kan ikke svømme. Det er en ret dårlig kombi.

 

Det var 10 ting om mig 🙂 Rigtig god weekend!IMG_2250.JPG

IMG_2284.JPG

IMG_2285.JPG

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrDel
Tagged on:                                             

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *