Det har været rigtigt december-gråvejr i dag, og jeg har tilbragt hele dagen i dejligt selskab med en god veninde og hendes lille søn på syv uger. Vi har drukket te, sludret om vejr og vind med julemusik i baggrunden. Samtidigt med at den lille fyr skiftevis spiste, kiggede på lyset fra vinduerne og sov trygt i armene på sin mor.

Asger hyggede sig med at ae den lille baby, som er meget mindre end ham selv (hvornår blev han lige så stor?).  Jeg kan ikke komme i tanker om en bedre måde at tilbringe en dag på. I ro og mag. I nuet. December er en god måned at huske på de mennesker, der bidrager med glæde, smil og positiv energi i vores liv. Gode venner. Familie. De mennesker, der betyder det hele.

Bag dagens kalenderlåge gemmer der sig derfor en sang til manden i mit liv.

 

december

 

Dagens kalenderlåge er tilegnet til min Michael, fordi han er den bedste i verden og min støtte i alt.

Sangen er temaet til julekalenderen “Juletestamentet”, der kørte engang i 90erne. Jeg kan faktisk ikke rigtigt huske, hvad julekalenderen handlede om, men sangen satte sig fast i hukommelsen. Den er blandt mine favoritjulesange. Og den kommer her.

 

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrDel
Tagged on:                     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *