google.com, pub-3026068693603581, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Jeg ser ikke ret meget fjernsyn for tiden. Så jeg ved ikke om vejrprofeterne laver statistik over sandsynligheden for en hvid jul, som de plejer. Og  jeg ved ikke hvad oddsene for sne er. For et par år siden, da vi holdt jul i hos Michaels forældre i Nordjylland, havde vi hvid jul. Det er da super hyggeligt. Medmindre man skal ud at køre eller med tog. Så er det ret træls. Men det giver noget til stemningen.

Sidste jul var ikke hvid på disse kanter.
Årets første rigtige snevejr faldt mens Asger blev født, altså den 13. januar. Og som solen skinner udenfor lige nu (og afslører hvor meget vores vinduer trænger til at blive vasket), så er mine forhåbninger om en hvid jul i år temmelig små. Men det kunne være hyggeligt med et tykt, hvidt lag sne.

Bag dagens kalenderlåge er der lidt fra billedalbummet 🙂 God fornøjelse!

 

sne

 

Selvom vi ikke har set meget til sne endnu, så er der stadig chancer for en isvinter. Sidste vinter var meget mild, men der kom lidt frost og sne. Og det har jeg billeder af her 🙂

 

vinter2013-14 275

Ja, selv dårligt isolerede vinduer kan være en god ting; vi har ægte isblomster på ruderne i vores havedør! Så smukt ser det ud, og man kommer til at tænke på HC. Andersens Snedronningen, når man kigger ud i den hvirvlende sne 🙂

 

vinter2013-14 282

Så hyggeligt ser det ud med sne på vores gamle gård 🙂

 

vinter2013-14 278

Selv brændekløvningen ser væsentlig mere idyllisk ud i sneen, og det ser ud til, at Michael hygger sig med det!

 

Share
Tagged on:                     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *