google.com, pub-3026068693603581, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Min veninde blev mor for første gang sidst i oktober til en dejlig dreng med store, blå øjne. Den lille fyr  blev navnevelsignet i går, og fik det fine navn, Anker, der betyder “ørn”. Bagefter blev han fejret med en hyggelig sammenkomst og naturligvis gaver.

Min gave til Anker var en hjemmestrikket pixiehue af den blødeste merinould og to hjemmetegnede billeder til væggen i børneværelset. Kortet tegnede jeg også selv, så det matchede billederne. Det var skønt at give en 100% hjemmelavet gave, som forhåbentlig vil varme og pynte og være til glæde for lille Anker.

 

pixie hue pixie hat

Den hjemmestrikkede pixie-hue i merinould. Jeg er ved at strikke én til Asger også 🙂

 

tegning baby

Tegning af en lille kanin med bogstavet “A” for Anker.

 

tegning illustration baby

Tegning nummer to med den lille kanin, til søs i et lille skib med anker. Og et banner med navnet Anker.

 

illustration baby

Den færdige tegning i glas og ramme. Rammerne er trærammer, som jeg har malet, og derefter slebet en del af malingen af for at give et slidt, “drivtømmer-agtigt” look.

 

illustration baby gave

De færdige tegninger, farvelagt og rammet ind.

 

gave hjemmelavet DIY

Og sidst, men ikke mindst, indpakningen! Pixiehuen og billederne blev pakket ind i silkepapir og lagt i en fin æske med katte fra Søstrene Grene. De har SÅ mange fine æsker for tiden, så jeg kunne næsten ikke vælge. Klistermærket med “homemade with love” er lavet med stempel og den lille, gule træfugl var én, jeg havde liggende i gemmerne. Jeg elsker at pakke gaver ind, og kommer tit til at købe sjove ting og sager til formålet, så der er lidt at vælge i mellem. Jeg har altid silkepapir og forskellige bånd på lager.

 

tulipaner

Disse fine tulipaner var en af de buketter, der pyntede bordene. Jeg var så heldig at få buketten med hjem, og nu står den og lyser op i stuen og skaber forårsstemning. Herligt! 🙂

 

Share
Tagged on:                                             

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *