google.com, pub-3026068693603581, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Der er lidt stille på bloggen i disse dage. Det skyldes at Asger og jeg begge har været syge siden slutningen af uge 6 med hoste, ondt i halsen og forkølelse. Det hænger godt ved, jeg er stadig hæs og Asger har fået feber, det lille pus.

Så der er ikke mængder af overskud. Vinteren har vist tænder i mellemtiden med sne og blæst, nu hvor vi trængte til sol og forår. Det må vente lidt endnu. Dagene er fyldt op med arbejde, huslige gøremål og indkøb og en pylret, lille Asger. Om aftenen, når Asger er puttet, slapper jeg af med Game of Thrones på lydbog og strikketøj, tegneblok og blyant eller den lille rammevæv, som jeg leger lidt med for tiden. Det kommer der mere om inden længe. Jeg har fået tegnet endnu en tegning til  tegneudfordringen – den kommer her.

Tegning 6/52: Pige med ræveunge.

pige og ræv, stilhed

stilhed, februar

Sådan så det ud udenfor i går morges: sne, kulde og blæst. Det var rigtig russervejr, men ved middagstid skiftede det og sneen forsvandt hurtigt igen. Gid blæsten ville fordufte samme vej!

vævning

Eksperimenter på væven. Jeg leger med forskellige garner, uld- og silkefibre i et lille vægtæppe.

stilhed, kat

Vores hvide kat, Tifanfaya, nyder at få lov til at komme indenfor i varmen, når vejret er bidsk udenfor. Hun sover som regel hele dagen på en stol under bordet, i sofaen eller midt på Asgers sansegynge.

 

Share
Tagged on:                         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *