Torsdag er sådan en god dag. Det er næsten fredag, og dermed weekend, og så er det den eneste dag i ugen, hvor der bliver sendt noget i fjernsynet, som jeg rent faktisk gider følge med i, nemlig Bonderøven!

Ligesom en masse andre danskere følger jeg med i livet på Kastaniegården, alle eksperimenterne, køkkenhaven, humleplanterne og ikke mindst husbyggeriet (det bliver da nok lige verdens smukkeste stuehus!).

Og for min skyld måtte afsnittene gerne vare halvanden time i stedet for en halv, så man kunne få endnu flere detaljer med. Det er tv, man kan lære noget af, som er hyggeligt og som bliver præsenteret af et menneske, der rent faktisk brænder for det, han laver.

Ikke ligesom de ligegyldige studieværter på TV2 Fri, der på deres desperate hipsteragtige måde, står i Ilse Jacobsen-støvler og dunjakke og forsøger at sige noget begavet om hønsehold ved deres arkitekttegnede hønsehøjhus.

Bonderøven prøver ikke at være smart eller gøre noget moderne – han er tro mod sig selv på en måde, der er temmelig sjælden, og jeg tror, at hans forældre må være stolte af ham, fordi han langt hen ad vejen, gør hvad han kan for at forfølge sine drømme. Det må man tage hatten af for, og det gør jeg hermed.

Bonderøvens programmer er blevet en hel almanak over årets gang på Kastaniegården på godt og ondt med projekter, der lykkes og mislykkes, dyr der får unger, og dyr der slagtes og alt muligt andet, som er interessant og relevant, især når man bor på landet.

Og juleafsnittene er noget af det hyggeligste. De emmer af den der gammeldags julestemning, vi alle higer efter, men ofte har for travlt til at formå at skabe omkring os. Men det kan de på Kastaniegården, og derfor finder du i dag kalenderlågen et dejligt juleafsnit Bonderøven 🙂 Dansk fjernsyn når det er bedst!

 

11. december

 

bonderøven

 

Bonderøven op mod jul

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrDel
Tagged on:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *