Det har været en af den slags weekender, hvor man ikke rigtig har kunne mærke, at man har haft fri.

I går ankom redningsholdet bestående af min far, storebror og Michaels kollega, og de brugte dagen på at skære den trækrone i stykker, som var faldet ned i vores brændeskur. Lørdag stod på rengøring og gæster.

Vi har pyntet lidt op i huset til Asgers store fornøjelse og hørt julemusik. Der findes uendeligt meget julemusik, som efterhånden har været spillet så meget, at det ikke er til at holde ud at høre på længere. Men heldigvis er der også et par evergreens imellem, og bag dagens kalenderlåge gemmer der sig en af mine julefavoritsange fra min barndom:

Hundeslædesangen fra Nissebanden i Grønland!

Jeg kan ikke huske, om den også optrådte i sidste års julekalender på bloggen, men i så fald skader det bestemt ikke med en gentagelse 🙂

 

7. december

 

sne

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrDel
Tagged on:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *