Det er efterhånden længe siden, at jeg har skrevet her på bloggen. Mit fokus og min energi har simpelthen været brugt andre steder, job og hverdag har fyldt dagene op. Men der har også været en anden begivenhed, der har rumsteret over en lang periode. Vi har planlagt bryllup. Og nu er vi blevet gift 🙂 Under åben himmel i haven på Peterslyst.

I juli 2013 – samme år som vi købte gården, og hvor jeg havde Asger i maven – friede Michael under en underskøn solnedgangshimmel ved havet på Læsø. Og sidste sommer besluttede vi os for at brylluppet skulle stå den følgende sommer, når vi havde været forlovet i tre år.

Fredag den 22. juli  blev vi viet i vores have her på Peterslyst og holdt en bryllupsfest med vores familie og venner, der på alle måder blev lige som vi havde håbet og ønsket fyldt med sommer og blomster, kærlighed, smukke taler, grin og tårer,  dans og sang til den lyse morgen. Jeg kunne skrive en masse om vores skønne bryllupsdag, men det bliver ikke i aften. I første omgang må i nøjes med et par billeder fra vores forlovelse dengang på Læsø og et par enkelte glimt fra vores bryllup. Resten følger i de kommende blogindlæg 🙂

 

Dengang på Læsø

Dengang på Læsø

 

Michael <3

Michael <3

 

Lykkelig

Nyforlovet, glad og lykkelig 🙂

 

Gæsterne sidder bænket og klar til vielsen i haven

22.07.2016

IMG_1252

Tre år senere - nygifte!

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrDel
Tagged on:     

One thought on “Bryllup på Peterslyst

  • 9. august 2016 at 8:40
    Permalink

    Stort tillykke med brylluppet:-) Det ser fantastisk ud.
    Og skøn blog du har:-)
    Kh Pernille

Comments are closed.