I går tændte vi 2. lys i adventskransen – tænk at det allerede nærmer sig jul. Efteråret er fløjet af sted, føles det som om, og trofaste læsere har måske lagt mærke til, at der ikke er en julekalender på bloggen som i de foregående år. Jeg har simpelthen fravalgt det i år, fordi det er et kæmpe arbejde, og det ville ikke blive et hyggeligt blogprojekt for mig, hvis jeg alligevel ikke kan overkomme det. I stedet vil jeg forsøge mig med nogle hyggelige blogindlæg i løbet af julemåneden.

I går eftermiddags var vi på en lille tur i skoven, mest for at komme lidt ud i det skønne, milde solskinsvejr, som december netop bød på i går, men også for at finde mos og grankogler til dekorationer.  Asger skulle motiveres lidt for turen (han ville helst blive inde), så vi pakkede en lille madkurv med kakao og hjemmebagte brunkager, clementiner og dadler. Det hjalp gevaldigt på motivationen, og det kunne lige pludseligt ikke gå for hurtigt med at komme af sted. Når vi nu ikke er så heldige at have vores egen skov, er det dejligt at vi bor et kvarters kørsel fra den dejligste, gamle plantage med mosklædte puder i skovbunden, lange, snirklede stier og mørke grantræskæmper med tøndersvampe på stammerne og små, nuttede rødgraner, der venter på at blive store. Der er rigeligt med muligheder for at løbe frit omkring, lege og lede efter nissehuler.

Vi fandt et hyggeligt sted, hvor Asger kunne mæske sig i madkurven, mens jeg ledte efter mos og andet. Han syntes, det var alletiders at sidde i skovbundet og spise brunkager, og bagefter kiggede han og Michael efter nissehuler blandt de mosklædte træstubbe. Da vi kom hjem igen var mørket faldet på, Asger var træt og ville helst se tegnefilm, og det var tid til at lave aftensmad. Så dekorationerne må vente til en anden dag. Men vi havde i hvert fald en god eftermiddag i skoven!

december

Asger hygger sig med kakao og brunkager.

 

december

 

december

Måske bor der en nisse i hullet ved træstubben?

 

december

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrDel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *