Så blev der endeligt tid og overskud til at sætte sig foran skærmen, og skrive et lille blogindlæg. Vi har ligget vandret i næsten en måned nu og været syge på skift. Nu er vi heldigvis ved at være ovre det, men det har været en drøj omgang.

I dag er det præcis en måned siden at vores Asger fyldte 4 år! Dagen efter fejrede vi Elviras navnefest, så det var en weekend med masser af gæster og festlighed. Dagens efter navnefesten, om mandagen, var Asger syg og kastede op hele dagen. Det var så synd – han har aldrig været så syg før. Så blev Michael forkølet, og en uges tid efter blev Asger syg igen med feber og hoste. Og så blev Elvira også syg med feber og hoste, og vi måtte en tur omkring lægen med hende. Og til sidst blev jeg også syg.  Med feber og bihule/pandehule/kæbehulebetændelse og hele svineriet. Der var Michael heldigvis blev rask igen. Men hold fast, hvor er det hårdt at have syge børn, når man også selv er syg.

Nu lysner det, både med helbredet og udenfor, for her på den anden side af Kyndelmisse, mærker man tydeligt hvordan dagene blive længere og solen får mere magt (når den altså skinner frem fra det tykke skydække). Der har været nogle kolde dage med blæst fra øst, og det har vi kunne mærke her i vores gamle hus.

Vi lægger planer for at renovere vores ene skorsten, når det bliver forår, så vi langt om længe kan få isoleret vores loft. Så bliver det forhåbentligt lettere at holde varmen inde og kulden ude om vinteren.

fødselsdag

Asger havde glædet sig meget til at fylde 4 år, så det var en stor dag for ham 🙂

 

asger

Han stod selv for at pynte kagemanden med slik (og prøvesmagte naturligvis om slikket var af ordentlig kvalitet).

 

asger

Fødselaren blev lidt genert, da gæsterne sang fødselsdagssang for ham 🙂

 

navnefest

Elviras navnefest blev holdt på Vingsted Mølle i det hyggelige festlokale. Michal stod for maden, så det var dejlig nemt.

 

navnefest

Familie og venner fra nær og fjern var samlet, og vi havde en fantastisk hyggelig dag med sang, gåtur i kulden,  dejlig mad og glade gæster. Og den lille hovedperson klarede dagen med godt humør:)

 

generationer

Far, oldefar og farfar og lille Elvira

 

influenza

En meget sløj, lille Asger <3

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrDel
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *