I dag vågnede verden op til den smukkeste, hvide morgen med rimfrost overalt og rigtig december-stemning!Jeg elsker frostvejr, når man lige ser bort fra de isglatte veje og potentielt livsfarlige, stressede morgentrafikanter. Men når man ingen steder skal, er det jo ikke et problem. Haven var dækket af det fineste frostsukkerdrys, og jeg var ude og fotografere lidt, inden solen fik så meget magt, at det hele smeltede til glinsende vanddråber.
Det er den 9. december, og i nat klokken 2 blev jeg faster til endnu en lille nevø til flokken 🙂 Og hvad er mere passende end at blive budt velkommen til verden på en stjerneklar december-nat efterfulgt af en dag, der er badet i rimfrost og solskin!
Vi glæder os meget til at møde den lille nye fætter, og dagens julekalenderlåge er dedikeret til ham.

IMG_2672.JPG

 

IMG_2686.JPG

Frosne blade knaser så herligt under støvlerne 🙂

IMG_2684.JPG

Blade med sukkerdrys

IMG_2685.JPG

En udholdende lille rose dækket af rimfrost

 

 

Bag dagens kalenderlåge er der en sang om frost, stjerneklare nætter og om at være på vej. God fornøjelse 🙂

 

december

 

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrDel
Tagged on:                         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *