Jeg har i løbet af weekenden fået mange fine tilbagemeldinger omkring bloggen og også bloggens julekalender. Dertil vil jeg bare sige tusind tak! Til jer, der bruger tid på at læse med. Jeg hygger mig med at blogge og på den måde få afløb for min skrivekløe, og det er simpelthen så dejligt at vide, at det jeg skriver, er til fornøjelse for nogen derude. Så mange tak fordi i læser med 🙂

Bag dagens låge i julekalenderen gemmer der sig en DIY, noget juleagtigt og kreativt at få december-aftenerne til at gå med. God fornøjelse!

december

Sidste år i december jeg en butik i Horsens, der havde julepyntet vinduerne med hjemmeklippede snekrystaller i hvidt papir. Der var mange og de hang tæt, og det så bare SÅ godt ud! Jeg kunne godt tænke mig at lave noget lignende herhjemme, og har været ved at kigge efter tutorials, for at lære hvordan man de fine krystaller, så de ikke ligner gækkebreve.

Det fine vindue med iskrystaller er hentet fra bloggen papernstitchblog.com.

Tricket er at folde papiret på den rigtige måde, og i videoen nedenfor kan du se hvordan man gør. Jeg synes, det er flottest, hvis man laver dem i forskellige størrelser og former, men det er naturligvis smag og behag 🙂

Der er også en lille anvisning her fra hjemmesiden Coolblackboard.com

LG-Paper_Snowflakes[1]   Så er det bare i gang med saks og papir 🙂

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrDel
Tagged on:                             

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *