I går var jeg på julebazar med min skønne veninde Hanne på Kolding Designskole. Designskolen afholder et årligt julemarked, hvor de studerende laver boder med spændende, anderledes kreationer både af den julede slags og alt muligt andet kreativt design. Der var rigtig meget grafik og illustration – noget jeg er vild med!

Og jeg fik da også købt lidt med hjem til at pryde de tomme vægge i vores hjem. Udover grafik og tegning var der blandt andet strik, sjove/sære lamper, pynteting, gamle LPer lavet om til lamper, politiker-sprællemænd, øreringe i krympeplast og andre smykker, tasker og punge i lækre materialer. Altsammen håndlavet unika.

Det var spændende at få indblik i, hvad der rører sig i de spirende, upcoming designere og få en snak med dem om deres idéer. For mig var det især fedt at opleve deres billedunivers, som til min store glæde for manges vedkommende rummede ulve, ræve, bjørne og mytologiske referencer. Lige min stil!

Jeg købte denne smukke, lidt dystre ulvetegning af Amanda Axelsen, som du kan læse mere om her.

 

IMG_2528.JPG

 

Og så købte jeg disse to billeder af Pernille Blaabjerg. Jeg forelskede mig fuldstændigt i denne collografi, som minder lidt om mumitroldenes mors, Tove Janssons, streg.

 

IMG_2526.JPG

IMG_2527.JPG

IMG_2500.JPG

Tegningen med ulven, der mangler sine venner, er også rigtig sjov og finurlig, synes jeg. Du kan se flere af Pernille Blaabjergs værker her.

May Lykke stod bag de sjove politiker-sprællemænd og afdøde berømtheder som juletræspynte-engle. Læs mere om May Lykke her.

 

IMG_2495.JPG

IMG_2496.JPG

IMG_2497.JPG

Og her er lidt blandede billeder fra bazaren, som jeg klart kan anbefale alle, der interesserer sig for design eller mangler en unik og anderledes julegave. Udvalget var stort og i alle prisklasser. Det var en supergod oplevelse og meget inspirerende. Der var virkeligt mange sjove ting, skæve typer, og vi vendte næsen hjemad med hovederne fulde af inspiration og nye idéer.

 

IMG_2501.JPG

IMG_2502.JPG

IMG_2503.JPG

IMG_2494.JPG

 

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrDel
Tagged on:                         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *