I går var det Valentine’s Day, og for første gang i mit liv (så vidt jeg husker) blev det rent faktisk fejret. Og på en sød og hyggeligt måde, takket være Michael, der åbenbart er mere romantisk anlagt end mig. Jeg har aldrig gået så meget op i Valenstine’s day, og blev derfor ret overrasket, da Michael kom hjem med en smuk buket blomster og fire styks sprællevende hummere. Blomsterne blev sat i vand og hummerne på køl udenfor i deres kasse, og Michael gik i køkkenet, for at forberede alle tiders lækre Valentine’s menu. Det er ikke helt skidt at være kæreste med en kok.

Hummerne havde Michael hentet hos Asgers dagplejemor. Hendes søn er fridykker og hiver selv de sorte bæster op fra havets dyb. Disse fire skumle skabninger havde deres bopæl et sted oppe i limfjorden, hvor de formentlig brugte tiden på at spankulere rundt og skræmme alle andre fra vis og snas med deres giga kløer og stikkende øjne. Uha, de ser skumle ud, sådan nogle krebsedyr!

I aftes, da Asger var puttet, kom de op af deres kasse, blev lagt på spækkebrættet og flækket fra hoved til hale med Michaels store kokkekniv. Så en tur i ovnen med hvidløg, dild og smør og derpå serveret med brød, citron, hjemmerørt ramsløgsmayo og en sprød salat. Behøver jeg at fortælle, at det smagte herligt? Det blev en nærmest perfekt aften med sovende barn, dejlig mand og skøn mad, blomster, stearinlys og sæsonafslutning på Game of Thrones! Hvad mere kan man ønske sig? Valentine, you´re allright! 😉

 

blomster, valentine

Den meget fine buket fra Michael <3

 

(null)

Michael stikker behændigt kniven gennem hummerens panser.

 

(null)

Drabeligt ser det ud!

 

hummer, Valentine

De flækkede bæster på rad og række med smør og andet godt – klar til ovnen.

 

hummer

Så er der mad 🙂

 

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrDel
Tagged on:                 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *