18. december

kastaniegården

 

En af de rigtigt gode julebøger i min bogreol er Kastaniesgaardens julebog, som er skrevet af Bonderøvens kæreste Theresa Jessing. Bogen er meget personlig, og hvis man nyder at se Bonderøven i tv, vil man sikkert også kunne lide Kastaniegaardens julebog, som er fortalt fra Theresas synsvinkel.

Kastaniegaardens julebog indeholder fortællinger om traditioner, gamle og nye, som betyder noget for Theresa og hendes lille familie. Der er også opskrifter og idéer. Men det jeg synes bedst om ved bogen er illustrationerne, som Theresa selv har lavet. De er meget hyggelige og charmerende og fulde af detaljer. Theresas streg er lidt skæv og lidt i stil med børnetegninger, men på én eller anden måde virker de bare vildt godt.

Kastaniegaardens julebog er bestemt hyggeligt og inspirerende julelæsning og et must for fans.

 

kastaniegården

Her er en af Theresas søde illustrationer.

 

kastaniegården

Bogen er også spækket med fine og stemningsfulde fotografier som blandt andet er taget af Theresa selv.

 

kastaniegården

 

kastaniegården

En sjov bladkrans af karton

 

kastaniegården

Denne tegning oser af hyggelig stemning og fine detaljer.

 

kastaniegården

Kastaniegårdens julebog er en anbefalelsesværdig julehyggelæsningsbog!

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrDel
Tagged on:         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *