google.com, pub-3026068693603581, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Mit navn er Marie, jeg er 32 år og bor sammen med min kæreste Michael og min lille søn Asger på en skøn,  gammel, firlænget gård, som vi købte i 2013.

Jeg er uddannet lærer og har en diplomuddannelse i journalistik fra Danmarks Journalisthøjskole. Desuden har jeg arbejdet som udøvende kunstner og illustrator i min fritid de sidste mange år.

Jeg har en stor passion for alt kreativt og elsker at lære nye teknikker og begive mig ud i ukendt territorium. Mine hovedinteresser indenfor kreative håndværk er tegning, illustration og maleri, strikning, hækling og syning. Derudover er jeg have- og naturmenneske, der helst er udenfor hver dag, enten i køkkenhaven, blandt stauderne i blomsterhaven eller med kurv under armen på svampejagt i skoven.

Jeg er også vild med gamle ting, antikviteter og gamle sager, og går gerne på jagt i genbrugsbutikker og på markeder efter loppefund og sjove ting.

Og sidst med ikke mindst elsker jeg at skrive. Og drikke te 🙂

IMG_1806.JPG

Share

5 thoughts on “Om

 • 20. februar 2015 at 10:21
  Permalink

  Hej Marie,

  Grunden til, at vi tillader os at kontakte dig, er fordi vi er to sociologistuderende fra Syddansk Universitet i Esbjerg, der er i gang med vores speciale, som har fokus på familier og deres valg af livsstil i det moderne samfund. I denne henseende har vi brug for nogle interviewpersoner, som er villige til at være behjælpelige hermed.

  Vi har primært fokus på kvinden i familien, og ønsker derfor kun at interviewe dig. Vi forestiller os et interview på en varighed af 30-45 minutter. Vi vil meget gerne udføre interviewet igennem et personligt møde, men er også forståelige overfor, hvis du foretrækker det pr. telefon eller mail. Tidspunktet på dagen / aftenen er underordnet for os, og aftales alt efter, hvad der passer dig bedst.

  Vi læser begge med på din blog og finder, at du og din families valg af livsstil er meget interessant. Med tanke herpå tænker vi, at du vil kunne bidrage med en masse spændende data til vores speciale, og være med til at skabe en nuanceret bredde i vores datamateriale.

  Vores undersøgelser bygger i alt på seks interviews med forskellige familier, hvor vi har lagt vægt på, at familierne repræsenterer forskellige livsstile, og hermed forskellige måder at konstruere familien på i hverdagen.

  Vi håber at dette har fanget din interesse og vi er taknemmelige, hvis du vil være behjælpelige med dette interview, som del af vores forskningsprojekt.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  De bedste hilsener
  Lene Nyland Olesen og Anne Cathrine Omann

  Reply
  • 24. februar 2015 at 20:16
   Permalink

   Hej Lene og Anne Cathrine 🙂
   Det lyder som et spændende projekt – i skal være velkomne til at kontakte mig.
   Mit nummer er 20769884. Hvis i ikke lige fanger mig, så indtal en besked, så skal jeg nok ringe tilbage.
   Det er ikke altid, jeg er i nærheden af min telefon 🙂
   Venlig hilsen
   Marie

   Reply
 • 9. september 2016 at 9:26
  Permalink

  Hej Marie

  Jeg har lige strikket en Pixi hue, men jeg mener der er en lille fejl hvor du skriver at man
  skal strikke 2 m mere på hver 3. pind, det må da være hver 4. pind. Du skriver at man skal
  strikke 1. pind, 2. pind og 3. pind som den 1. pind. Derfor hedder det på hver 4. pind når man skal strikke 2 m mere i hver side. Det står jo at man skal strikke 3 pinde ret og 3 pind glat så
  det er rigtig.

  Ellers var den nem at strikke. Jeg er 77 år og har haft strikkemaskine siden jeg var 15 år. Jeg strikker også på min maskine, men den kan jeg jo ikke strikke på når jeg ser fjernsyn.

  MVH
  Elinor Poulsen

  Reply
  • 13. november 2016 at 13:10
   Permalink

   Hej Elinor 🙂
   Tak for rettelsen. Dejligt at høre fra en maskinstrikker! Jeg har længe været på udkig efter en god begynder-strikkemaskine, men der er rift om dem. Det kunne være sjovt at lære 🙂
   God fornøjelse med strikkeriet.
   Hilsen Marie

   Reply
  • 26. november 2016 at 14:58
   Permalink

   Hej Elinor 🙂

   Ja, det kan du da have ret i!
   Tak for rettelsen og din søde kommenter.

   Bedste hilsner
   Marie

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *